Vinneren(e) av julekalenderen i går!

 In Articles
Å herre jemini, så utrolig mange løgne forslag! Vi har virkelig storkost oss her i  stua. Vi klarte faktisk ikke å bestemme oss for EN vinner, så det blir flere.
Hovedvinneren blir: Susanne med SUSANNEKJOLEN.
Hun svarte kl 10:50.
Susanne er et veldig pent navn, og ikke minst så har Susanne vært en utrolig stor fan og god kunde av Cecilie Melli etter hun oppdaget designet for mange år siden. Hun er vel den i verden som har flest Cecilie Melli kjoler? Har du bikka 20 stk nå, Susanne? Susanne fortjener rett og slett en premie! Her er Susanne i sin smaragdgrønne knytekjole. Nydelig!
Men det var jo ei til som het Susanne, som egentlig ville foreslå dette, så Susanne Røed får også en premie.
Marianne som svarte kl 10:58 vinner også. Hennes forslag SNØSNOP var fengende og gøy! Man får jo lyst på en kjole bare av navnet.
Appropos gøy, så klarte vi ikke legge fra oss forslaget VÅRLØK. Utrolig vittig, så Gerts som svarte kl 11:14, grattis!
En annen favoritt var tina jeanette som foreslo INGRID, – på grunn av hennes fine historie. Fortjener virkelig en premie.
Vi kommer til å bruke navnene deres på noen andre kjoler og legger ut bilde av kjole med navn når den tid kommer. Dere vinner alle et ballongsmykke! Grattis. Husk å maile oss på post(at)ceciliemelli.com så kan vi avtale hentingen av smykket.
Tusen takk til alle andre som har svart. Virkelig mange gode forslag, så det var ikke lett å bestemme seg. Dette kommer definitivt til å være noe vi kommer til å gjøre igjen…
Recommended Posts
Showing 4 comments
 • tina jeanette

  hurra!

  har sendt mail 🙂

 • Gerts

  HURRA!!! Mail sendt 🙂 Tuuuuuusen takk!!

 • Susanne

  Gøy!!! Tusen, tusen takk!! Nærmer seg vel 20 kjoler nå ja, men har ikke helt oversikt. Da jeg forsøkte å telle i går kom jeg til 17. Pluss 3 skjørt, 1 jakke, 2 vesker, 4 topper og en (legendarisk) caps. Og nå mååå det jo nesten bli en til, eller hva? Godt det snart er bryllupsdag. Melli is a girls best friend 😀

 • Anonym

  Tusen takk for smykket! Gleder meg veldig til våren nå, om ikke jeg skaper litt sommerstemning med smykket før den tid 🙂
  -susanne røed-

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro