In Blog

Hjeeeelp! Holdt på å glemme konkurransen. Det er så mye som skjer om dagen. Sommeren har sikkert vært tidenes verste og det er så mye trist som har skjedd. Det er ikke alltid like lett å finne gutsen til å stå på hver dag med godt humør og iver. I dag poppet en engel innom og ga meg verdens vakreste blomsterbukett. Den var noe av det fineste jeg hadde sett og var laget av Rosehagen Blomster i Torggata 2. Den luktet himmelsk og står nå og sprer glede på kontoret. Jeg ble så glad at jeg måtte gråte en liten skvett. Det samme fikk sitatet til Marte meg til å gjøre med ord fra Melissa Horn. Gratulerer Marte, du er ukens vinner! Send meg en mail på post@ceciliemelli.com og fortell meg hvilken str du bruker.
Ha en fin fin dag videre folkens!

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro