Vinner av kalenderen 15. desember

 In Articles
Sinnsykt mange bra svar i går. Det er jo så mange finuerlige regler, så det er ikke alltid så greit å orientere seg i denne jungelen. 
Kort oppsummert: 
Galla = lang kjole eller bunad 
Smoking = Halvlang (anstendig) kjole
 

Mørk dress = Pen kjole (anstendig gjelder vel her og)

Vår erfaring er at det er greit å ta en liten vurdering på konteksten. Antrekk ‘casual’ hos Cecilie Melli og ‘causal’ på Deloitte er nok to forskjellig ting. 😀 Vi snakker av erfaring her!

Det var mange kjempebra og utfyllende svar, og alle hadde på en måte rett. Derfor valgte vi en litt annen vri på å kåre vinneren i dag. Siw valgte den (hvis det var) med nynorsk svar. Flaks, for dvs at jeanette_s er vinneren! Hun vinner en übercool karpering. Send oss en mail til post(at)ceciliemelli.com fort som svint!

Kudos til Nina for å nevne det med rød kjole! Ja, det er jo litt rart at man ikke kan bære rødt i bryllup, – det er jo en veldig fin farge. (Visste ikke at rødt=hatt seg med brudgommen! hehe) Vår erfaring er at det spørs veldig på hvem som gifter seg. Noen tar det kjempeseriøst, – altså alle disse reglene, men flere gir blaffen. Men på den andre siden, så unngår man å være nervøs og samtidig viser man jo respekt for de som gifter seg ved å bruke andre farger ved å unngå rødt, sort og hvitt. Det finnes jo så mange andre nydelige farger! Den viktigste regelen for bryllup er vel uansett å holde seg unna hvitnyanser. Garantert ingen hit!
Recommended Posts
Comments
  • Nazo

    Hei… Hvor får jeg tak i den første kjolen… Vennligst skriv til meg på nazo_smart@hotmait.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro