Vår/sommer 2010

 In Articles

Om noen få dager skal kolleksjonen for vår/sommer 2010 være ferdig, så her jobber vi på spreng! En kan skimte deler av kolleksjonen rett bak meg på bildet over. Her syr jeg på en minikjole i blonder. Planen er å ha over 20 antrekk klar, og så langt ser det bra ut…

Ideene kommer når jeg starter å jobbe for jeg får alltid mye inspirasjon av stoffene. Jeg pleier å drapere mye på byste og se hva som passer. Det er liksom bare å kjøre på og prøve å stoppe i tide. 😉 Noen ganger kan det jo bli for mye av det gode? 😉 Jeg designer plaggene og lager mønster selv, men får hjelp av de andre her til å sy eller gi tilbakemelding om jeg skulle se meg helt blind på en kreasjon. Også prøver husmodellen vår, Kirsti, på alle tingene slik at vi vet at alt sitter som det skal. Det blir lange kvelder, men vi henter krefter i pizza take away, Prince på full guffe og mye latter!

Til denne kolleksjonen har Miami vært inspirasjon. Tenk sol og strand, hotte damer, kitchy butikkfasader, Miami Vice 2010… Jeg var der på ferie i sommer og det var sinnsykt gøy. Anbefales! Vi kan røpe at det blir mye korte skjørt, funky blonder og mer ekstreme siluetter, men fortsatt i feminin Melli stil. Jeg har brukt duse farger som fersken, gul og champagne sammen med sort og knæsj rosa for å rocke det hele litt opp.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Anonym

    Lykke til 🙂
    Jeg er akkurat ferdig med målskjemaene til høst 2010 for MeMini og Kristine Vikse 😉

    Stooor klem

  • Anonym

    Heia på cecilie!! Klem fra Mamsla

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro