Trunk show på Geilo

 In Articles
Forrige helg tok vi turen til Geilo og Dr. Holms hotell. Jeg var invitert av en av våre forhandlere Venke på Bror og Søster. hun hadde invitert til trunk show på hotellet med catwalk og modeller som jeg kunne få vise kjolene mine på. 100 pers troppet opp og jeg må innrømme at jeg var overveldet over oppmøtet.
Her er jentene backstage. Vi drikker vann for vi ble ganske nervøse og tørre i munne da vi så hvor mange som hadde kommet. Ikke noe champis her.
Søte jenter som fikser seg selv. De gjorde en formidabel innstats for å gjennomføre noe vi tok veldig på sparket.
Her er Venke som suser forbi i bakgrunnen. Søte Ina i kveldens kjolehit.
Etter vel gjennomført bragd tok jeg gutta mine og Magnus med på Dineren med påfølgende bowling
Leo ikke helt fornøyd ettersom mamma haler innpå med poeng
Har stilen inne. Og kule sko!
Min første gang på afterski. Topp stemning med disse to.
Noen bilder i baren før leggetid. Man blir veldig trøtt av fjelluft.
Dette er ikke utsikten, men et nydelig maleri jeg fant i lobbyen på hotellet. Likte selvfølgelig de rosa fjellene med den lyseblå himmelen.
Felix og jeg alene ved bordet søndag morgen. Takk til Venke og Dr.Holms for et deilig opphold. Togturen opp og ned var også deilig så jeg må nesten si takk for det til NSB. Fikk også litt tid til boblebad og steamrom i spaet så nå er vel batteriene ladet for en ny uke.
Neste helg bærer det avgårde til Kenya!!
Recommended Posts
Showing 3 comments
 • nullfiresyvni

  Så moro å se Ina i en farget utgave av kjolen jeg har valgt til brudekjole. Og veldig beroligende å se at den ser fantastisk ut på henne. Hadde nemlig begynt å få litt hetta om jeg har valgt riktig kjole etter å ha sett den nye fine i vinduet på Bislet. Føler igjen at jeg har tatt rett valg 😉

  Kirsti

 • jeanette

  Spennande! God tur til Kenya! 🙂

 • Elisabeth

  Så fin artikkel det var om deg i siste utg.av Elle:)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro