Swarovski

 In Blog

De fleste har sikkert hørt om swarovski, men ikke alle vet helt hva det er… En swarovski sten er krystallglass som er skåret på en spesiell måte, hvor lyset reflekteres på en helt fantastisk måte. Bildet øverst viser en av clutch’ene jeg har i butikken. Totaldekt av swarovskistener!

Mannen som utviklet det hele het Daniel Swarovski (1862-1956) og var glassskjærer i Østerrike. I 1892 tok han patent på en skjæremaskin for produksjon av krystallglass og det vi i dag kjenner som swarovski. Han startet Swarovskifirma med to andre herremenn i 1895. Mange har sikkert sett svanelogoen som de har brukt siden 80-tallet.

Swarovski dekker noen av krystallene med en spesial metallakk for at stenen skal skinne i alle regnbuens farger. Aurora Borealis (AB) er en av de mest populære og gir et slags shimmer utseende. Mange kjenner sikkert igjen betegnelsen fra øredobbene vi selger?

Swarovskistener kan brukes på mange måter, alt fra små nipsfigurer til mote til juetrepynt!

Hva med å legge neste firmatur til Swarovski Kristallwelten, en innendørs Swarovski fornøyelsespark!? Her er det utstillinger som er relatert til eller inspirert av krystaller, og mange kjente kunstnere som Dali og Picasso er representert. De røper selvfølgelig ikke hvordan swarovskikrystallene faktisk blir laget, det er en strengt bevoktet hemmelighet!…

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro