Sprell!

Har fartet mye rundt i det siste. Derfor litt lite oppdateringer av denne sorten på bloggen.
Forrige helg dro May Britt og jeg til Stavanger for å besøke en av våre forhandlere Rom for Mer. Vi tok med kofferter med kjoler og smykker og hadde avtalt med et par om å prøve brudekjoler og forloverkjoler. Hadde rabatter på kjolene for dagen, men pga av dametremila på ski var det ganske så stille i Satvanger sentrum. Vi koste oss, da.
Hadde rigget meg til ved prøverommet. Her kom Magnus og ungene inn for å hilse på. De koste seg på byen mens jeg var på jobb. Møtte mange hyggelige stavangerfolk og flere etterlyste en Cecilie Melli butikk i Stavanger. Kanskje jeg burde virkeliggjøre den fantasien ganske snart? Utrolig hyggelig med oppmuntrende og motiverende kommentarer fra folk.
Rom for mer er en utrolig fin interiør-og livsstilbutikk med masse fint å kjøpe. Her er veggen med strikken min. Cardigans, kjoler og gensere blant masse annet fint. Jeg klarte å handle meg både lampe og duftlys.
Marita og Ingrid gjorde en kjempejobb med å hjelpe kunder som hadde kommet for å prøve kjoler.
May Britt bak alle koffertene med stæsj.
På kvelden samlet alle ‘ungdommene’ i familien seg for å feire Magnus’ bursdag.
Å se som vi koste oss. Lett for at vi ler oss ihjel når vi samles.
Etter middag var det disco på Cementen. Vi danset i flere timer. Kan kanskje se det bittelitt på Magnus at han begynte å bli litt trøtt.
Mr and mrs på dansegulvet
Dagen etter var det middag for resten av gjengen. Gamle og unge. Bacalao på menyen som pappa hadde brukt hele dagen på å lage. Nam! Godt etter en lang natt på byen.
Småjentene holdt teaterforestilling for oss. Så søte!

Flower Love

Det er ingen hemmelighet at vi ELSKER å bruke blomster på brudekjolene våre, vi kan rett og slett ikke få

LES MER »

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.