Regn, regn, regn

 In Articles
Det regner og det regner og man kan jo miste litt piften. Vi på systua velger å se litt positivt på det. Bare 80(!) kjoler igjen å levere ut til spente bruder denne måneden så det er egentlig helt ok med gråvær ute. Skuldrene begynner å krype godt oppover ørene ettersom stressnivået øker så da var det deilig med en fridag med regn også. Jeg gadd ikke stå opp i dag, men da klokka var halv to kjente jeg det var på tide å komme seg opp. Turen gikk da ned på Aker brygge hvor det var en slags sjømatfestival. Der tok Magnus og jeg meg litt paella og en øl. Turen gikk videre til min favorittbutikk, Narvesen ved Saga kino. Gud så lenge jeg kan henge rundt der inne og se på blader og bøker. Kjøpte med meg to poser med inspirasjon. Og gjett om jeg har kost meg inne i regnværet i dag. Masse inspirasjon til en ny kolleksjon og ny energi til å gi gjernet de siste ukene av brudesesongen.  
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro