Kom og ta en titt på juleutstillingen

 In Articles
Vi har pyntet i butikken. Temaet er hvit jul, og det snek seg på meg fordi snøen ikke er kommet enda. Har lagt merke til at det er flere butikker i byen som har det som tema. Julegatene er ihvertfall åpne og det er vanvittig koselig i Oslo sentrum om dagen.

Julegavetips?

Jeg hadde blitt kjempeglad for en Rolf cashmere genser til jul

Eller hva med noen glassperle smykker i deilige sukkertøy farger

Perlekragene er også i butikk.
Nå til dagens spørsmål: Hva ønsker du deg til jul fra mitt fantastiske sortiment?
Ta en rundtur på nettsiden og se om du får lyst på noe 🙂
Recent Posts
Showing 33 comments
 • Kristin

  Juleutstillingen ser fantastisk ut! Det jeg ville helst ha ønsket meg etter å ha vært innom butikken her forleden er øredobbene Chain silver! De var rett og slett helt fantastiske!

 • Synnøve

  Det er så masse fint å velge mellom, men har valgt ut et par ting.
  Jeg ville ønsket meg crystal Snow clear AB, snowball purple opal, Zarina black, henie Pearls eller vera poncho i brun.

  Synnøve

 • Anonym

  Ikke så vanskelig å finne noe der nei! Hadde blitt utrolig glad for et Barock necklace i clear, eller en mørk Vera poncho…. Skulle gjerne hatt web-shopen tilbake for oss som bor litt langt nord. Blir litt for lenge mellom Oslo-turene nå på vinterhalvåret..
  Christina

 • Lillma

  Gleder meg til å komme se i butikken med egne øyne!

  Egentlig ønsker jeg meg nok alt for mye, men noen favoritter er
  Barock necklace-smykke
  Regular white opal-øredobber
  Crystal snow Peach-øredobber
  Nydelig alt sammen!!

 • Julie S.

  Åååh. det er så mye fint av accessories hos dere som jeg ønsker meg, at jeg kan ikke nevne alt 🙂 Men, det som står aller øverst på ønskelisten er kjolen chiffonbabydoll w roses. Den er helt nydelig!

 • nullfiresyvni

  Jeg ønsker meg jo alt 😉 Jeg får så veldig mye skryt for smykkene jeg allerede har fra CM, til og med gutta kommenterer dem ofte (spesielt staralur white).

  Prioritert:
  1. En lekker partykjole (elsker brudekjolen min fra CM men den passer liksom ikke på julebord)
  2. Rolf boyfriend sweater i grå
  3. Kjedet Glass pearl
  4.Cloudberry earrings
  5.Ring Jerry gold

  Å nå gleder jeg meg enda mer til jul 🙂

  Kirsti

 • Siljevanilje

  Hvis jeg kunne ønske meg hva som helst så hadde det vært armbåndet cato black, det er super sexy og ville gjort at jeg hadde følt meg drit lekker uansett hva jeg hadde hatt på meg:)

 • Annika

  Jeg ønsker meg de nydelige Modena støvlettene som jeg har tittet på flere ganger i nettbutikken. De står på ønskelisten til nissen også!! ;))

  Annika Buchhas

 • Gunn

  Flott vindusutstilling, blir nok en tur innom butikken før jul. Dere har masse fint! Ønskelisten hos dere er lang med blant annet Ingvild kjolen, Snowball peache, Zarina violet og Julia 3-layer creme.

 • Anonym

  Ønskelisten til nissen hadde nok vært en sånn perlekrage, for et fantastisk smykke:)

  Lena:)

 • Rita

  Hei! Jeg ønsker meg enten en perlekrage, eller ett Ice Cube necklace i sort:) helst det siste:)

 • Therese

  Jeg ønsker meg Zarina Violet-øredobbene 🙂 Eller kanskje en perlekrage?

 • Solveig Antonia

  Hei! Veldig mye som frister og jeg kunne nevnt ting i flust, men siden jeg er ekstra glad i brosjer troner nok Svanebrosje peach øverst på ønskelisten. Fiiin!

 • Emilie Aurora

  Det er vell nesten ikke en ting som ikke frister i ditt sortiment.. Men Kragesmykker er det som topper hele listen.. har lenge vært på utkikk etter det perfekte, og det perlekrage smykket er noe av det nydligste jeg har sett <3

 • Gunhild Marie

  Chiffonbabydoll with roses! Nydelig!

 • På min ønskeliste står..
  Øredobber:
  -Regular white opal
  -Ensemble white opal
  -Swan silver
  -Småspurven green

  Smykke:
  -Anna

  og Elisabeth broach creme..

 • Anonym

  Hei! Dette må være den beste julekalenderen noensinne!! Nå har jeg vært i butikken din flere ganger i forbindelse med brudekjolen min, og hver gang har jeg sett på vesken som heter perle! Den er perfekt! Derfor ønsker jeg meg den til jul:)

  Hilsen Lise

 • Rita

  Hei! Det er så mye fint i butikken nå. Men skal jeg velge ut noe så falt jeg veldig for: droplet white opal. De er bare helt nydelige:-) Eller så elsker jeg cashmere, hadde blitt velig glad for en Hugin cardigan cashmere brown til jul:-)

 • Else Marie

  Hei!
  Det er så utrolig mye fint at å velge er nesten umulig…
  Jeg har likevel lagt min elsk spesielt på den supersøte ringen "jerry gold". Den er så herlig naiv og morsom. Jeg tror jenta mi på 4 år ville blitt helt fengslet om jeg kom med den ringen på fingeren. "Se mamma, musen spiser på steinen"…
  Elsker smykker med humor!

 • Anonym

  Hei! Fantastisk butikk, noen av mine favoritter som jeg drømmer om er:
  Rolf boyfriend sweater green
  Sueded leather glowes brown
  Natasha black og Snowball purple opal og hematite:)

  Hilsen Bente..

 • Helle M.L.Larsen

  Hei!!
  Er så utrolig mye fint i ditt sortiment. Men om jeg måtte valgt noen absolutte favoritter hadde det blitt slik :
  1. Obina skoene , for de er så råtøffe og fine. Elsker skillet mellom skinnet og det semsket skinnet.
  -Karpe red ringen er helt fantastisk
  – Kolibri silver ringen er flott.
  – Wool lace ponchoen har en helt utrolig farge.
  Elsker egentlig resten av ditt sortiment for er så utrolig fine farger , snitt og er klær og accessories man får en god følelse i kroppen av å bare tenke på 🙂

 • Anonym

  jeg har lagt min elsk på
  1.) punc turquoise, den står også på ønskelista mi som 3 av vennene mine har fått utdelt
  2.) carpe rød ringen

  ja. hilsen frøken malin

 • Solveig

  Fantastiske Oval white opal! fiiin ring 🙂

 • Hilde

  Hei!
  Da jeg også har bursdag på mandag var det bare å gå til bursdag/juleønskelista mi på kjøleskapet der det står at på Rom for mer vil min mann kanskje finne "Perlevesken, Perlekragen, Oval champagne ringen og ellers mye vakkert." Om han kommer seg dit, gjenstår å se, men jeg håper, jeg håper 🙂

 • tina-jeanette

  frost jade opal syns jeg er kjempefine 🙂
  hlsen tina-jeanette

 • Anonym

  Hei!
  Av alt det fine som er i butikken ønsker jeg meg Camalie pink armbånd og Hugin cardigan cashmerecreme, passer perfekt til min nydelige CM brudekjole. Sko og pung har jeg allerede sikret meg:)Ha en fin førjulstid:) Therese

 • Anonym

  Åååh, øredobbene Maple har jeg kikka på i lang tid 🙂 Ellers hadde en veske vært kult, men sliter med valget, hehe
  -Susanne Røed

 • Heidi

  Jeg elsker smykker som har litt art nouveau-preg over seg, men det er så utrolig vanskelig å finne i Norge. I sortimentet ditt har du derimot en masse store øredobber som er akkurat slike som jeg rett og slett ikke får nok av:

  Antigua turquise

  Rita ring

  Dompap Blue ring

  Eller et fantastisk Glass pearl necklace
  yellow

 • Unknown

  På min liste står det så mangt, deriblant det vakre gule perlekjede som jeg har sett på så lenge. Men det er jo et hav av andre søte små duppeditter som kan gjøre seg i samlingen min:)

  -Hildegunn-

 • Ann Kristin

  å, eg ynskjer meg ein av kasjmir ponchoane, aller helst i mørk grøn, og eit glass pearl necklace i gult.:-) Ann Kristin

 • Anonym

  Av alle de vakre kjolene må Art noveau kjolen være den jeg ønsker meg aller mest. Den kan være en nydelig vinterkjole og en herlig sommerdrøm! Fargen er vidunderlig. Øverst på ønskelisten sammen med Art noveau kjolen står Snegle white øredobbene. De er både rene og detaljerte. De kan pynte opp et enkelt antrekk, eller sette kronen på verket ved å kombinere de sammen med en elegant kjole!
  Ønsker dere en riktig god jul!
  Sigrid J

 • Anonym

  Hei!
  Om man ønsker seg noe??? Hva med "ønsker seg alt"!!!! Det er så mye fint her!!!
  Hvis jeg kunne få ønske meg noe ville det vært:
  Den nydelige Art noveau kjlen
  Vera Poncho brown
  eller Strangelove vesken.
  🙂
  God jul til dere allle!

  Klem, Hege

 • cecilie

  Gratulerer Hildegunn! Du er dagens vinner. Send meg en mail så avtaler vi nærmere:)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro