cm-logo-300

Gullfisken

Ble oppringt tidlig i uka og spurt om jeg ville kle opp Bertine Zetlitz, Lise Karlsnes, Marion Ravn og Venke Knutson til en act de skulle ha på ‘gullfisken’. Gjett hva jeg svarte?: Serr? Seff! (lært av mine tenåringssønner). Dette ville jeg ikke gå glipp av. Så ble jeg syk og lå bittelitt nede for telling, men ikke lenge for alle fire jentene + stylist Linda Wickman ville komme til butikken i Theresesgate og ha felles fitting. Da var det bare å stramme seg opp, og det var ikke så vanskelig heller. Man er ikke syk når man får sånt storfint besøk. Så reprisen på gullfisken i dag søndag og var veldig stolt da jeg så dem alle fire ferdig pyntet. Snakk om bra reklame. De så jo helt smashing ut alle sammen. Og venke var nydelig med sin sprekkeferdige mage dekket av gul silke. Skikkelig sporty gjort. Tror hun har termin rett rundt hjørnet. Lykke til Venke!!

Kan tro jeg koste meg med fire nydelige prøvedukker som jeg fikk kle av og på og prøve alt i hele butikken. Ingen kler denne kjolen bedre enn Bertine!

Se så oppmerksomme. Linda Wickman instruerer. Bra jobba alle sammen!

REAL BRIDE WANJA

WANJA Beverly Beautiful Wanja choose the Beverly gown from Claire Pettibone for her wedding day, and she was stunning in

LES MER »

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.