God Jul/ Happy Christmas!

 In Articles
Trodde dere jeg hadde glemt siste luken i kalenderen?  Neida, bare litt treg. Nå er julebalubaen over i butikken for vår del. Vi var veldig spente på hvordan det ville gå nå som vi hadde kuttet ned på arealet i butikken. Jeg må si at det har gått over all forventning. Kundene har vært blide og ventet tålmodig i kø mens jentene i butikken har pakket gaver til den store gullmedaljen. Tusen takk alle som har vært på vakt i butikken i desember. Dere har gjort en formidabel innsats! Vi er på plass igjen fra tirsdag kl 12-17 om det var noe noen glemte å kjøpe til nyttårsaften.
Jeg har lagt merke til at det er mange faste som har svart på spørsmål på julekalennderen vår. Det jeg vil ha dere til å gjøre i dag er: de som ikke har vært så heldige å bli trukket har nå sjansen ved å fortelle meg hvorfor akkurat du fortjener dette nydelige glassperlesmykket.
God Jul alle venner! 
Recent Posts
Showing 10 comments
 • Anonym

  Innimellom alt julekavet og matlaging til mine kjære – synes jeg at dette flotte smykket hadde vært på sin plass ;-). Akkurat nå er ribba straks klar, fakler er tent ute, og sølvguttene på høytaleren – alt klart til mann,barn, svigerbarn, barnebarn og 92-årige svigermor som kommer fra kirka. God jul! Beste hilsen Inger Marie

 • Anonym

  Hei! Lillesøsteren min skal gifte seg til sommeren i en nydelig Cecilie Melli-kjole. Hun har vært hos dere og prøvd, tilpasset og hentet kjolen i løpet av høsten og har alle gangene handlet MYE i butikken din! Hun har rett og slett blitt hekta på Cecilie Melli!!! Dette smykket vet jeg at hun ikke har, men ønsker seg veldig! Det hadde vært stas å gi det til henne som en overaskelse etter julaften og som vinner av julekalenderen:)

  God jul!

  Hilsen Johanne Mekkalgården Ressem

 • Hege B

  God jul alle sammen!
  Jeg vil først takke for en kjempe gøy blotte og konkurranse. Det har vært lærerikt, interresant, og morsomt.
  Hvorfor jeg fortjener å vinne? Da må jeg enkelt si fordi jeg ELSKER alt du designer! Og fordi jeg lover å bære det smykke med den stil og eleganse det fortjener!
  Nå krysser jeg fingrene for at det skal være min tur i dag. 😉
  Takk for meg.
  Klem, Hege B

 • Silje

  Jeg vil ikke klare å komme opp med en direkte god grunn til at jeg fortjener det mer enn noen andre.

  Smykker og tilbehør er noe jeg aldri kan få nok av, og skulle gjerne hatt fler ting du har designet. Etter at jeg ikke lenger fant igjen en Melli-ring, har jeg rotet til hele rommet, i desperat jakt. For det syntes jeg den er verdt, selv om moren min ikke er like begeistret.

  Smykker er et must, og noe jeg lever for, utdanner meg tross alt til å bli gullsmed.

 • Anonym

  I julegave fra en venninne fikk jeg i dag to nydelige øredobber fra deg. Jeg er allerede forelsket og har gått gjennom hele internettsiden din. Noe jeg la spesielt merke til var akkurat dette smykket. Det er så fantastisk!

  Jeg bor ikke i Oslo, men noe er sikkert; jeg skal innom butikken neste gang jeg er der.

  Krysser fingrene for å vinne i dag. Da hadde denne Lofotjenta blitt utrolig glad!

  Videre god jul fra Heidi Sætran

 • Dot to Dot design

  Har en helt bedrøvelig grunn til at jeg "fortjener" å vinne. Ligger med omgangssjuke og syns ufattelig synd på meg selv. Jeg mener, noen ganger har man litt lov til å klage. Og er det noe som kan hjelpe bedre på humøret enn å vinne dette flotte smykket?! Vil forøvrig ønske hele Cecilie Melli-gjengen God jul og godt nyttår. Jeg har store planer om å stikke masse innom dere på nyåret! Med vennlig hilsen Guro Nordby Waagene

 • Anonym

  Hei..
  Jeg var så heldig å få et par superfine øredobber fra butikken din i julegave av ei venninne:)Jeg elsker smykker, men har foreløpig ikke kjede fra deg så derfor håper jeg at jeg blir den heldige vinneren av årets siste luke! Perfekt til nyttårsantrekket.

  Godt nyttår!

  Hilsen Bente

 • Monica

  Hei!
  Utrolig fint smykke, som A L T annet som du har designet. Jeg kan ikke komme på noen bedre grunn for at nettopp jeg skal vinne, annet enn at jeg syns det er ufattelig fint, et slikt smykke jeg bare kan drømme om, som den fattige studenten jeg er 😉

  Fortsatt god jul, og godt nyttår :o)
  Klem fra Monica

 • Anonym

  Jeg mener jeg bør vinne fordi jeg har svart på julekalenderen din hver dag siden jeg oppdaget den, i begynnelsen av desember, men ikke vunnet en eneste gang. Lille julaften var jeg et sted uten dekning så da var det ikke mulig å svare. Jeg er uansett en superfan av alt du lager, elsker smykkene og reklamerer til den store gullmedalje til alle vennene mine. Smykkene dine ønsket jeg meg til jul, og koser meg nå med nye øredobber. Håper jeg vinner denne siste gangen! Juleklem fra katrine

 • cecilie

  Etter mye om og men klarte jeg å bestemme meg. Det ble Guro fordi du hadde fått omgangssyken på selveste julaften. Kan ikke tenke meg noe mer ille når hele huset dufter av mat man absolutt ikke har lyst på. Blæ!! Kom innom butikken og hent det fine gule smykket ditt. Men først: send meg en mail så avtaler vi nærmere:) Håper du er frisk nå.
  Cecilie

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro