Gave og interiør-messa på Lillestrøm

 In Articles
Vi er på gavemessa på Lillestrøm om dagen. Her skal vi være fra i dag og ut søndag. Det vi håper på nå er å få flere forhandlere av både accessoirer, kjoler og cashmir. Vi har mottat kjoler fra vår produsent i Hong Kong og de er så fine at når jeg ser på dem føles det som jeg har laget dem selv!

Se det pene stativet med silkekjoler. Det er nå også mulighet for butikker andre enn min egen å selge Cecilie Melli kjoler. Så nøl ikke med å komme innom meg på gavemessa eller ta kontakt med butikken om du er interessert. 

Her før standen vår ble ferdig. Vi gjør jo alt selv så her er det Kirsti som kryper rundt på gulvet.

Nydelige draperinger…

…og volanger

og et hav av blomsterøredobber

Her er cashmirstrikken som jeg også er veldig fornøyd med. Kjolesesongens vinner bør bli denne boleroen som ma kan få i flere farger som passer til julekjolen.

English: I’m at a trade fair at Lillestrøm, Norway. Waiting for retail customers for my beautifully manufactured dresses, cashmere knits and accessories. So come on over!

Recent Posts
Showing 2 comments
  • Susanne K

    Ohhh! Så mye nytt og fint du har fått inn! Den cashmirstrikken så helt fantastisk ut. Skjønner jeg må ta meg en tur ned til deg så snart bokroyaltien min tikker inn, hehe 😉

  • Cecilie Melli

    🙂 Kom Kom!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro