Fotoshoot høst09

 In Articles

Fredag 2. oktober var det duket for fotoshoot i studio i Vibesgate. Vi var det gamle vante teamet; Cecilie, Silje Gullowna, Gry Traaen, Julie Botnen og frisør. Temaet var disco og utrykket skulle være skikkelig partystemning. Silje måtte danse hele dagen fra 9-19 og se skikkelig hot ut. Jeg tror hun var litt mer sliten enn oss da dagen var over. Selv om rammene og utrykket er veldig enkelt, var det tekniske ekstremt vanskelig. Men vi jobbet oss frem til rette lyssetting og energi og ble veldig fornøyde til slutt. Nå gleder jeg meg til Gry får bearbeidet bildene, så vi kan legge dem ut på nettet og alle kan nyte resultatet.
Modell Silje Gullowna stilte opp frisk og vakker kl 09.00 til tross for at vi drakk champagne på Munthe plus Simonsen åpning kvelden før.

Julie Botnen stilte opp på make-up og styling og flinke Gry Traaen sto bak kameraet.Jeg sto for kjolene og skoene lånte vi fra Nina på butikken Schoo i Theresesgate. Gry hadde med seg frisør Solgunn Kalvatn. Hun hadde jobben med å passe på sveisen og lage vind i håret med en føner under fotograferingen.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro