Film i posten!

 In Articles

Her om dagen hentet jeg posten og der lå dvden med Karl Lagerfeld som jeg har gledet meg som en gal til å se. Nå er den unnagjort og jeg har fått blod på tann. Har bestilt nye filmer på amazon.uk ettersom punden sank ytterligere(8,8). En av de bestilte var The September Issue til bare 80,- kroner. Nå klarer jeg ikke å finne ut når premieren var eller er i Oslo, men dvden kommer i posten om ca en uke så da kan jeg ikke klage. Bergen kino skal ha visning av filmen og fest den 23.oktober så da kan det godt være jeg slår dem. Kanskje jeg skulle ha min egen visning med fest i butikken min. Det hadde vært gøy! Noen som har lyst å komme? Sjekk ut traileren her http://www.youtube.com/watch?v=S9-bAwz9uWk&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM
Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Sus

    JA! Visning med fest! Jeg kommer i Wizard of Oz skoene mine og Melli capsen med slør 😀

  • Min filosofi

    Å den hadde jeg glemt. Nå måtte jeg faktisk dra på smilebåndet litt. Gleder meg!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro