Et snapshot av Cecilie Melli brudekolleksjon 2011

 In Articles
Jeg jobber med neste års brudekolleksjon! Mange av kjolene er ferdig og henger på rekke og rad i butikken. bare noen få som gjenstår nå… Her er et lite bilde av en av brudekjolene jeg jobber med i dag. Hva syns du?
Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Anonym

  Helt fantastisk!!

 • Anonym

  WOW! Dritlekker:=) Synd jeg allerede har giftet meg..

 • Anonym

  Nydelig!
  -Cecilie

 • Anonym

  Helt nydelig 🙂

 • nullfiresyvni

  Oi den var kjempelekker. Nå ble jeg veldig glad for at jeg utsatte beslutningen om brudekjole til etter jul 😉

 • Anonym

  Håper han frir … 😉

 • Anonym

  Lekker!

  Line

 • tina jeanette

  veldig veldig fin 🙂 Solveig som jobba for deg anbefalte meg å se på det du designer og jeg må si jeg syns det er utrolig mye fint. Stemte på deg på costume awards! Morsomt å stemme på noen andre enn de superkjente som får nok blæst 😉 hilsen tina jeanette

 • Veronica S

  Veldig vakker;) Kunne tenkt meg den selv, men nå skal jo jeg ikke gifte meg enda da… men oj om jeg skal ha Cecilie Melli brudekjole når jeg gifter meg.

 • Cecilie Melli

  Tusen takk folkens! Alltid gøy med positiv feedback på det man driver med. Veldig motiverende!! Gleder meg til å se om denne blir en hit til brudesesongen. Hvis du ikke skal gifte deg kan du få den i en fin farge som ikke er creme også. Bare nevner det…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro