In Blog
Jeg jobber med neste års brudekolleksjon! Mange av kjolene er ferdig og henger på rekke og rad i butikken. bare noen få som gjenstår nå… Her er et lite bilde av en av brudekjolene jeg jobber med i dag. Hva syns du?
Showing 10 comments
 • Anonym

  Helt fantastisk!!

 • Anonym

  WOW! Dritlekker:=) Synd jeg allerede har giftet meg..

 • Anonym

  Nydelig!
  -Cecilie

 • Anonym

  Helt nydelig 🙂

 • nullfiresyvni

  Oi den var kjempelekker. Nå ble jeg veldig glad for at jeg utsatte beslutningen om brudekjole til etter jul 😉

 • Anonym

  Håper han frir … 😉

 • Anonym

  Lekker!

  Line

 • tina jeanette

  veldig veldig fin 🙂 Solveig som jobba for deg anbefalte meg å se på det du designer og jeg må si jeg syns det er utrolig mye fint. Stemte på deg på costume awards! Morsomt å stemme på noen andre enn de superkjente som får nok blæst 😉 hilsen tina jeanette

 • Veronica S

  Veldig vakker;) Kunne tenkt meg den selv, men nå skal jo jeg ikke gifte meg enda da… men oj om jeg skal ha Cecilie Melli brudekjole når jeg gifter meg.

 • Cecilie Melli

  Tusen takk folkens! Alltid gøy med positiv feedback på det man driver med. Veldig motiverende!! Gleder meg til å se om denne blir en hit til brudesesongen. Hvis du ikke skal gifte deg kan du få den i en fin farge som ikke er creme også. Bare nevner det…

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro