Stillingsutlysning Cecilie Melli

 In Articles

Cecilie Melli er i utvikling, og vi ser en spennende tid i møte. I den forbindelse søker vi etter en engasjert og blid person som kan bidra til Melli gjengen i en 100% stilling. Arbeidsområdet er todelt, og oppgavene vil hovedsaklig bestå av søm og kundebehandling/salg i vår butikk.

I utgangspunktet ser vi etter deg som har høgere utdanning innen klesdesign/søm og gjerne har relevant erfaring. Du må kunne jobbe selvstendig og i samarbeid med andre. Du bør være fleksibel, meget serviceinnstilt og ha godt humør, samt ha interesse og forståelse for mote.
Vi kan tilby deg en lærerik jobb i et kreativt miljø og hyggelige kollegaer. Arbeidssted er sentralt i Oslo på Bislett. Du vil få erfaring med søm – ulike teknikker og syprossesser og kundebehandling – veiledning, salg, måltaking/tilpassing. I tillegg vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe i en norsk designbedrift til daglig.

CV og en kortfattet søknad kan leveres i vår butikk/atelier. Merk søknaden: stillingsutlysning

Cecilie Melli
Thereses gate 32
0168 Oslo

Søknadsfrist: 7. oktober 09
Ønsket tiltredelse: snarest
Kontaktperson: Cecilie eller Siw Tlf 95210141

Cecilie Melli ble opprettet i 2004 og lager feminine plagg i eksklusive materialer. All produksjon av klær foregår i Cecilie Melli atelier på Bislett. I tillegg til kleskolleksjonene fører Cecilie Melli en egen smykke/tilbehør linje. Vi er 5 ansatte i tillegg til flere frilansere. www.ceciliemelli.com

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro