Paris resyme

 In Articles

Da er vi tilbake fra Paris. Ragne og jeg dro den 15. for å få med oss stoffmessen Premier Vision hvor hundrevis av leverandører viser fram varene sine for vinteren 2010/11. Vi hadde tre dager på messen hvor vi handlet stoffer, perler og fjær. Klarte å forhandle meg til noen smakebiter som kommer allerede før jul, for å være ekstra tidlig ute. Regner med å få det i butikken til da også. Gleder meg! Kom og se!!

Tirsdagskvelden spaserte vi forbi Gallerie Lafayette og fikk med oss utstillingen ‘Red Ruby Slippers’. Det var som tittelen tilsier røde sko a’la Trolllmannen fra Oz laget av forskjellige kjente som Gwen Stefani, Betsey Johnson osv.

Onsdagen var det duket for cabaretaften på Casino de Paris med diverse opptredener av stjerner som: Gentry de Paris (http://www.gentrydeparisburlesquerevue.com/), Julietta La Doll (http://www.juliettaladoll.com/), og sist men ikke minst Dita Von Teese (http://www.dita.net/). Her var det sang og dans og kasting av plagg etter plagg. Vi satt der store i øynene og prøvde å ikke bli totalblendet av de 300000 Swarovski krystallene som blinket i Ditas kjole. Det var umulig å få tatt noe bilder for vaktene var superstrenge. Publikum hadde pyntet seg og stemningen var topp! Julietta hadde et dødsbra innslag hvor hun strippet av seg en gigantisk klase med rosa ballonger ved å sprekke en og en etter musikken. Veldig gøy!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro