Ny kolleksjon i emning og straks New York

 In Articles
Hei folkens! Har vært litt treg med blogginga de siste ukene. Jobber med ny kolleksjon, vel, to faktisk – både Vår/Sommer 2011 og neste års brudekolleksjon. Det blir noe for både snille frøkner og heite damer! Skal prøve å legge inn et par smakebiter om litt. 
 Bildet over er ett av de fantastiske bildene fotograf Oda Berby tok av den forrige kolleksjonen. Ullkjolen/toppen Emma har på seg på bildet ventes i butikk om en månedstid. Den kommer blant annet i en herlig rosafarge, som er så fin at den LETT kan brukes på cocktailfesten, julebordet og familiemiddagen man skal på i vinter.
Om et par dager drar Siw og jeg til New York. Så da lover jeg å holde dere informert om alt det spennende vi skal finne på der borte. Vi gleder oss grassalt og håper på lav dollarkurs. Det er også meldt ganske fint vær med over 20 grader og sol!

(Ganske funky med dette bildet og bildet Oda har tatt ved siden av hverandre…)

Vi har lagt inn gallerier og vintageshopping i timeplanen.  På The Museum at Fashion Institute of Technology (FIT) er det flere utstillinger som frister. Norske FIN er med på en av utstillingene om økologisk mote, og det er også en utstilling med japansk design. Det blir antagelig nok å finne på for to små småbyjenter, men kanskje du har noen tips om ting vi MÅ få med oss?

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • nullfiresyvni

    Gleder meg veldig til den nye brudekolleksjonen…

  • Cecilie Melli

    Så gøy! Utrolig motiverende for meg at du sier det. Vent i spenning så skal du få se…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro