Melli’s Christmastable 2009

 In Articles
 
Melli Julebord 
Location: Holmen Fjordhotell 
Activities: SPA, boblebad, god middag, paljetter, enda bedre frokost, babyshower, peis, champagne, litt for søt hvitvin, dancing til MTV, africa moves og høg latterkrampefaktor! 

Attending: Cecilie, Mathilde, Ingvild, Natasha, Kirsti, Maia, Ragne og Siw
Fin havutsikt fra hotellrommet!

Vi spiste en 3-retters middag på hotellet med laks til forrett, lam og påfølgende multedessert. Å ja, vi fikk også konfekt!

Ganske prektige her vi sitter med tomme glass…

…til høg dansestemning på hotellsuiten! Rart vi ikke fikk kjeft i grunn, men de på hotellet var kjempehyggelige. De var til og med svært engasjert for at vi skulle klare å finne en TV for å bruke Playstation…  Jakten mislyktes derimot, og det ble ingen Singstar denne gangen.Til sorg for oss, antagelig til stor glede for hotellets gjester.

Ragne skal ha baby og permisjon, derfor hadde vi en liten gavefest! En av tingene hun/han (de?) fikk var et kosedyr fra Tara Logsdon. Kosedyrene er laget av resirkulerte materialer, dvs at alle er helt unike. Paula (det er det flodhesten heter) ble kjøpt på Kampens hyggeligste butikk: Tante Guri! Vel verdt et besøk!

Nam frokost, litt mer bading og tilbake til Oslo. 
Takk til alle ansatte, kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere for samarbeid og glede i 2009. Nå er vi friske og opplagte til en ny, intensiv kjolesesong! Tjoho!
En spesiell takk til sjåfører og støttespillere: Henning og Magnus
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro