Julebord

 In Articles

Så var det julebord. Dette er det eneste juleselskapet som var booket for min del i år og nå er det unnagjort. Det var veldig gøy, men det var litt deilig å få det overstått. Det er ofte sånn det er med julebord. Dette ble arrangert av bl.a Marthe Kveli og der var den hardeste kjernen av fashion norge. Hyggelig at vi som jobber mye for oss selv kan komme sammen og kose oss litt. Vi hadde no.15 for oss selv hele kvelden og det ble underholdning med Marion Ravn og prisutdeling for bl.a beste antrekk, beste tilbehør, beste sko osv. Jeg var så heldig å få sitte i juryen og bestemme hvem som skulle vinne de gjeve prisene som hadde verdi opp til kr 6000,- Her er en liten bildeserie over pene, fasjonable mennesker som koser seg.
Dagen etter sto jeg ikke så alt for sent opp for å kjøre til Sverige for å handle julepynt på Rusta,men det er en helt annen historie.
Leila i en av sine vakre kjoler
Søte jentene fra jobben, Kirsti og Siw
Leila Hafzi og Therese fra Spalt.
Linda fra Spalt og jeg tok en hel serie med bilder av oss selv som ikke ble så valdig vakre. Her ser vi riktig søte ut.
Marcus Andre vant pris for beste tilbehør for den nydelige tversoversløyfen sin. Han var ikke den eneste som hadde valgt det til dressen den kvelden. Her ser dere også prisutdelere Erlen Elias og Christian August Stang med like fint tilbehør.
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro