Hva er ditt favoritt stjernebryllup og hvorfor?

 In Articles
Vi kicker i gang en liten brudekonkurranseserie i anledning 
vår egen brudevisning 30. september! 
Første spørsmål ut er…
Hva er ditt favoritt stjernebryllup og hvorfor? 
Kjole er selvagt essensielt, men stil, ektemann (hihi)
 og historie vil legges vekt på. 
Skriv din kommentar nederst i kommentarfeltet.
Her er litt inspirasjon:

Mick og Bianca Jagger

Priscilla og Elvis 

Grace og Rainier 

Jennifer og Brad
Sonja og Harald
Vi trekker en heldig vinner sånn utpå dagen mandag 22. august,
 – for den beste, morsomste eller kanskje mest rørende beskrivelsen. 
Vinneren stikker av med en Cecilie Melli ullcardigan. 
Flere konkurranser frem mot brudevisningen vår den 30. september.
Recommended Posts
Showing 17 comments
 • Anonym

  Michael Douglas og Cat Zeta Jones, fordi hun er så vakker og kjolen er veldig MEG med enkelt snitt og fin farge. Husker ikke så mye annet egentlig, eller jo det store blondesløret var fantastisk! Minna

 • Anonym

  Min favoritt må være Kate Moss og Jamie Hince sitt bryllup. Hvorfor?

  Kate Moss skiller seg ut i sin vakre, vintage-inspirerte kjole fra John Galliano. Detaljene på kjolen er nydelige, gullpaljettene og perlene "piffer opp"kjolen, men uten at det blir for mye. De gjennomsiktige kjolestroppene er også vakre og gjør kjolen romantisk og eventyraktig.. Kate Moss ser nesten alveaktig ut i brudekjolen!

  Ellers liker jeg den avslappede, boheme-aktige stilen.. Utslått hår, romantisk blondeslør, en haug av skjønne brudepiker i de nydeligste kjoler og med kranser i håret..

  Når det gjelder Jamie Hince, mildt sagt elsker jeg fargen, fasongen og stilen på antrekket hans (eneste unntaket er skoene). Brudeparet kler hverandre og de kler så absolutt denne bryllupsstilen!:-)

  Anne-Lene

 • Anonym

  Det er så mange fantastiske bryllup å velge i, og alle er jo unike. Men jeg har en forkjærlighet for Mette-Marits nydelige, enkle hvite kjole.
  Endelig skulle alenemoren og jenta av folket få prinsen, etter mye diskusjon og snakk i media, og så kommer hun inn i kirken som en nydelig, uskyldig lilje og tok pusten fra oss alle. Jeg liker kjolen på grunn av dens enkelhet, og for de historiske linjene den drar til f.eks. dronning Maud. Samtidig gir den mer moderne brudebuketten en spesiell twist.
  Hun så fantastisk vakker ut uten mye sminke, glitter, blonder eller rysjer, et fint bevis på at kjærligheten er det vakreste smykket en brud kan bære.

  Anne (anne.nornes(at)gmail.com)

 • Camilla

  Da prinsesse Victoria fikk sin kjære Daniel i 2010, var vi vel mange som satt benket foran skjermen. At Victoria var en nydelig brud, var jo ingen overraskelse. Kjolebonanzaen startet for øvrig kvelden før, da Victoria strålte i den nydelige drømmen av en kjole fra Elie Saab! Skulle gjerne hatt den i skapet!
  Brudekjolen hennes var også utrolig flott, enkel, men stilfull, og veldig fin til henne. Med kronen på hodet og den pene, rene blomsterbuketten, var hun bare en ekte eventyrprinsesse! Og da hun og Daniel kom ut på kirketrappen og ga hverandre et kyss, lyste ren kjærlighet ut av tv-skjermen! 🙂
  Daniel imponerte dessuten med flott tale til sin kjære kone under middagen.
  Nå er jo også blitt Victoria gravid, så det tyder jo virkelig på at hun skjøt gullfuglen da hun giftet seg med Daniel. For det er andre ting enn fine titler og familienavn som teller når man skal finne den store kjærligheten! 🙂

 • Anonym

  Haakon og Mette-Marit definitivt. Alle prinsessehistoriene eg hadde lest som eventyr og sett på som liten hos Disney gikk i oppfyllelse. Ikkje bare det: dette var ekte kjærlighet. Bruden var nydelig og strålte. Kjolen med mange lag delilig tyll var nydelig og den spesielle buketten satte standarden i fleire år framover. Brudgommen var kjekk og kirka var fint pynta, men det kommer ikkje i nærheten av den nære kjærligheten vi fikk se. Alt dei hadde gått igjennom og kor vakkert dei viste kor glad dei er i kvarandre. Det var fleire enn brura som grein når Gunnar Stålsett holdt den vakre og personlige talen sin. Og klumpen i halsen kom mange ganger igjen, ikkje minst når Haakon holdt si tale. Aldri har eg sett eit så offentlig og glamourøst bryllupp samtidig vere så nært, personlig og romantisk. Eg var rørt langt inn til hjerterota. Vakkert!

  Linda

  Limomi@gmail.com

 • Definitivt Håkon og Mette Marit sitt bryllup! Dette var et bryllup i kjærlighetens navn! Som nevnt i innlegget over var talen til Gunnar Stålsett helt fantastisk flott – hele Norge følte seg truffet, og ingen var lenger i tvil om at disse to hørte sammen. Og talen til Haakon; "jeg har aldri vært så adrenalinsint på noen.." og ikke minst de avsluttende ordene: "Mette Marit, jeg elsker deg!" med knekk i stemmen. Jeg får rett og slett frysninger av å tenke på det den dag i dag! Det "hjelper" vel kanskje ikke at det er 15 dager til jeg selv skal høre min kjæres tale i vårt bryllup 3. september. Jeg gleder meg utrolig mye – endelig skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv! <3

  Når det gjelder kjolen til MM, så husker jeg at jeg ble ganske overrasket over den. Utrolig enkel, men allikevel så stilig og annerledes enn andre kongelige. Så mange lag med florlett tyll, som tilsammen falt tungt og perfekt på kirkegulvet. Elsket det lange slepet og det enda lengre og enkle sløret. Hun var så vever og naturlig pen..helt fantastisk igrunn. Buketten har jeg ikke helt sansen for, men den var finere når man så den nærme. Siden mange av blomstene var så mørke, forsvant også dynamikken og detaljene. Men en morsom og annerledes variant var det definitivt!

 • Anonym

  Hm, både Gwen Stefani og Kate Moss sine kjoler/bryllup er nydelige. Likevel, jeg må si meg enig med flere av de andre ovenfor, Mette-Marit og Håkon Magnus sitt bryllup var fantastisk. Bruden var så skjønn i den enkle men utsøkte kjolen og strålte av lykke. Har hatt glede av å se den på nært hold på museum, og det var et imponerende stykke arbeid!

 • Andrea

  Åh, hvor skal jeg begynne?! Det er veldig fristende å si Kate Moss og Jamie Hince, fordi det var noe helt utenom det vanlige og veldig veldig romantisk og gjennomført. MEN, som den ihuga spice girls jenta som jeg var i mine yngre dager, må jeg nok si Victoria og David Beckham! Jeg husker at jeg syns at alt var så gjennomført, helt til fingertuppene og i alle kriker og kroker. Minnes at jeg satt hos bestemor å leste se & hør opp og ned, der det var bilde på bilde fra bryllupet. Har alltid elsket Victorias stil og utseende, så det var et perfekt bryllup i mine øyne:-)

  Kjolen var designet av vera wang, og hun hadde også på seg en krone/tiara i gull. Dere kan jo tenke dere at dette falt i smak hos en ungjente som meg!!Husker også at kjolen / dressen ikke var helt hvit, men elfenben. Fint!

  At de i tilegg har holdt sammen i tykt og tynt, gjør det hele enda mer perfekt! <3

 • Solveig

  Mange fine kjendisbryllup – men det første som slo meg nå var Lilly Allen og Sam Cooper sitt bryllup 11 juni i år. F-A-N-T-A-S-T-I-S-K blondekjole, blondeslør og bukett bestående av duse peoner og lyseblå nelliker! Neste så man blir litt lei seg for at man (forhåpentligvis) kun skal gifte seg en gang i livet! 😉 (Mitt bryllup stod for 2 år siden i disse dager! Heldigvis har det blitt in å ha storslagne runde-tall-bryllupsdagsfeiringer ;)) Ekstra spesielt var det at brudgommen i sin tale kunngjorde at de venter barn! Veldig rørende, spesielt med tanke på at hun har hatt to spontanaborter. Festen ble dessuten holdt i en engelsk hage! ahhh, drømmebryllup!

 • Camilla

  Jeg elsker bryllup – og kongelig bryllup er noe av det aller flotteste og begivenhetsrike. De skandinaviske har vært fantasiske, men prinsesse Dianas bryllupsdag står sterkest som bryllupet over alle bryllup. Den overdådige, ikoniske kjolen signert Elizabeth Emanuel gjorde sitt til at "alle" som giftet seg på 1980-tallet ble bløtkake-bruder. Historien om 20 år gamle sky og utrolig vakre Diana som fikk sin ni år eldre prins Charles var som et eventyr. Bryllupet 21.juli 1981 ble sett av millioner verden over og alle små jenter drømte om et bryllup likedan, jeg gjorde iallfall det:) Ingen bryllup verken før eller etter kan måle seg med Dianas – hun satte en ny standard for kongelige bryllup. Da prins William fikk sin Catherine i april i år og ga sin kjære morens forlovelesesring var sirkelen fullendt – jeg er sikker på at den avdøde prinsessen er svært lykkelig på sin sønns vegne. Kongelig eller ei – alle bryllup burde være som et eventyr og en dag en skal nyte til det fulle!

 • Karina

  Fvoritten til nå er Kate Moss sitt bryllup, hun hadde en kjole som var right up my alley! er ingen slør fan,men det var veldig flott,alt av detaljer va til å dø for..skikkeli utsøkt og mannen ligeså 😉
  Ett bryllup som sto veldi i stil me dem som personer.
  Hadde også stor sans for kjolen til Kate Middleton også,blondene og snittet va kjempefint og hvem kan si noe på det å gifte seg me en prins!…å den ringen…holy mother..I do!

 • Hilde

  Det har vært mange vakre bryllup de siste årene, hvorav vårt eget kronprinsbryllup er en stor favoritt. Den vakre kjolen, blomstene og omgivelsene var fantastisk. Men hva som gjør at akkurat dette bryllupet står frem for meg, er at det var så tydelig for alle hvor sterk kjærlighet kronpprins Haakon og Mette-Marit har til hverandre! Haakons tale til Mette-Marit var helt utrolig. Denne kjærligheten ser man stadig når de viser seg offentlig. For meg er dette en stor inspirasjon. Et annet bryllup som også står frem er jo ikoniske Grace og Rainier; hennes fantastiske brudekjole er en av tidenes vakreste.

 • Anonym

  Mitt favortitt stjernebryllup er Kate og William sitt bryllup tidligere i år. Et veldig sympatisk par og en brud med en fantastisk bryllupskjole. Mannen min kommenterer her fra siden at vårt bryllup var en stor suksess – ikke minst på grunn av en veldig fin kjole fra Cecilie 🙂

  E

 • Anonym

  Bryllupet til fyrstinne Grace og fyrst Rainier er mitt favoritt stjernebryllup! Superpopulære Grace Kelly som gav opp skuespillerkarrieren for sin drømmeprins og som virkelig er et bevis på at "alt kler den smukke". Brudekjolen, designet av Helen Rose, var en drøm i silke og blonder; med lange ermer, høyt, smalt liv, vidt, langt skjørt og blondekant på sløret. Grace bar kjolen med stil og eleganse. Hun var en nydelig brud (tenk også på all sminken og div. hjelpemidler som ikke fantes på den tiden). Grace har siden blitt et udødelig stilikon og har inspirert utallige bruder i ettertid – inkl. Kate Middleton.

 • Cecilie Melli

  Åh, så mange herlige svar og historier. Blir helt rørt! Skal lese alle litt mer nøye og så trekkes det en vinner i morgen tidlig, senest! Håper dere klarer å vente… Merker at dette ble litt mye for meg og ta en avgjørelse på akkurat nå. Dere er fine!

 • nadja

  Jeg vil være med!
  Jeg har alltid vært fascinert og ville finne ut mer om Frank Sinatra og Mia Farrow sitt bryllup. Hun var så uffatelig ung når de giftet seg, han var 30 år eldre enn henne. Han må ha vunnet henne over med å synge kjærlighetssanger.( jeg har litt Sinatra dilla for tiden) Ekteskapet varte ikke lengre enn to år, men jeg må si at hun må ha vært en av vakreste bruder verden har sett. I enkel hvit kjole og den pixie klippen hennes, så utrolig fresh og nyyyydelig. ( Jeg angrer litt for at jeg feiget ut og giftet meg i en lang kjole, og ikke den hvite babydollen din) Men dette var egentlig svar på stiligste bruden.
  Når det gjelder rørende kjærlighets øyeblikk må jeg velge mellom to kongelig, og jeg tror at jeg lander på Viktoria og Daniel. Hennes smil den dagen, hun strålte som en smil. Og når hun ropte at hun nå har fått sin prins til folket. Åh. Bare tanken på Daniel sin tale og hans ærlige og fine beskrivelsen av sin brud får meg til å grine. Og nå venter de baby;)
  (MM og kronprinsen på en god annen plass)

 • Cecilie Melli

  SÅ utrolig mange fine beskrivelser. Alle her på jobben har kost seg, mimret og latt tankene vandre. Dessverre er det bare en vinner denne gangen, et svært vanskelig valg også, men vinneren er Anne Nornes. (Fint om du kan sende meg en mail på post(at)ceciliemelli.com)

  Vi likte så utrolig godt hennes enkle ord om noe så vakkert. Og det er så fint og se at man kan finne inspirasjon fra "kjendiser" her hjemme også. Men dere hadde alle så rett: Kate, Diana, Mia Farrow, Victoria…

  Lover en ny konkurranse i løpet av et par dager. Dette ga mersmak!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro