Cecilie Melli feirer Morsdag og Alle Hjerters Dag

 In Articles
I forbindelse med Morsdagen søndag 13. februar og
Alle Hjerters Dag 14. februar har vi to godbiter til dere.
VINN PREMIE
Hvis du kjøper noe i Cecilie Melli Equipering fra og med i dag og 14. februar, er du med i trekningen om en romantisk middag for to på den vietnamesiske restauranten Xich Lo. Det er den samme restauranten vi hadde julebord på, og de har virkelig fantastisk mat! Husk å legge igjen navn, telefonnummer og e-post når du handler.
FRI FRAKT
Fri frakt på alt som blir bestilt via Nettbutikken fra og med i dag til og med 14. februar. Husk å oppgi koden TURTELDUE i kommentarfeltet på bestillingen. (Det kommer til å stå inkl. frakt på bestillingen, men dette lar vi være å trekke når vi behandler bestillingen!) Det kan være lurt å bestille snart hvis du vil ha varene til Morsdag og Valentinsdag. Det tar fort noen dager i Posten.
Husk at Alle Hjerters Dag handler like mye om å gi en liten oppmerksomhet til en du bryr deg om. Det kan gjerne være en venninne, mormor eller en du er hemmelig forelsket i. Hihi. Eller hva med å sende et koselig brev til en søster som bor i en annen by?
Kommer til å poste litt amorøse blogginnlegg i dagene fremover. Hvordan har du tenkt til å feire morsdag og Valentinsdag?
Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Gerts

    Da har jeg allerede benyttet meg av tilbudet! Og det er ikke til morsdag eller valentinsdag.. Så jaggu skal jeg ikke tipse far i huset om dette også 😉

  • Anonym

    Kult!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro