Bestill julegavene fra meg!!

 In Articles

Jeg har fått en god idé! Vi vil tilby alle kundene våre en liten juletjeneste! Om du ikke orker å stresse rundt i byen og lete etter gaver har vi løsningen. Gå inn på den fine nettsiden vår http://www.ceciliemelli.com/tilbehor/oredobber/ og finn fram det du vil handle i gave. Send oss en mail med alle detaljer så pakker vi det klart for deg. Da er det bare å hente det til avtalt tid, og betale. 🙂

Et tips er å avtale henting utenom rushtid. På den måten slipper du å stå i kø og julehandelen er unnagjort på et smerteløst blunk. Vi vil stå på pinne hele desember for å slippe en traumatisk førjulstid for alle de som ikke elsker å stå i kø, svette inni boblejakken, høre julemusikk på full guffe, og lide valgets kvaler.

Send oss en mail på julegave@ceciliemelli.com så fikser vi biffen!

Husk ditt navn, mob.nr, mailadresse og hentedato. Du vil motta en mail to-tre dager før avtalt henting om at varene er plukket. De blir da holdt av ut avtalt hentedato bare for deg.

Denne tjenesten er tilgjengelig hos oss t.o.m. 18. desember.

God julehandel!!

Recent Posts
Showing 5 comments
 • Marianne

  Fantastisk! Akkurat det jeg ønsket meg 🙂

 • cecilie

  Så fint! Vi har også byttetid fra nå frem til 22.januar. Ingen hindring her for å sikre deg den perfekte julegaven.

 • Anonym

  Fantastisk! Jeg elsker det, og skal definitivt benytte meg av det! 😀
  Jeg har et litt rart spørsmål…jeg syns brudekjolene dine er fantastiske, og drømmer om en av disse..men det ville vært en investering for meg, og når jeg først kjøper en av dine kjoler har jeg lyst å kunne bruke den mer enn en dag! Så det jeg lurer på er om de kan farges? Slik at man kan bruke den i f.eks. andres bryllup?

 • Anonym

  Jeg giftet meg i Cecilies fantastiske kniplingkjole, og etterpå fikk jeg henne til å kutte den til en kortere lengde. Nå har jeg en supersøt sommerkjole som passer til både bursdager, sommerfester og romantiske middager med min kjære 🙂 Bare et lite tips hvis farging ikke funker 🙂
  Christina

 • Cecilie Melli

  Ikke så optimalt med farging. Jeg tenkte å starte en sommertradisjon: en midtsommernattsfest for alle tidligere kunder og oss. På den måten er det jo på sin plass å troppe opp i hvit silkekjole og danse seg gjennom sommernatten. Da kan vi gjøre det hvert år og så får man brukt kjolen igjen ihvertfall en gang i året. Er det en idé?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro