cm-logo-300

Cinderella night på Grand Hotell

Forrige torsdag var jeg så heldig å få være med på en liten gettogether for landets største fashionbloggere. Det var et aldri så lite Cinderella event hostet av Disney Norge, Grand Hotell og Lene Orvik
Her ser dere et lite utvalg av hva som var i den digge goodie bagen. Her var Tone Lise salongen representert, Cecilie Melli og Cinderella i form av en søt notebook og neglelakkolleksjon fra Morgan Taylor
Anne Brith fra Villaperlesukker stilte med deilige cupcakes a la askepott og glitrende makroner. Jeg har kjøpt meg et manuelt mobilfilter i Paris som jeg flittig prøvde ut. Her den litt trippy varianten.

 

 

Glittersko på frostingen som bare Villaperlesukker kan det. Yummie!!

 

Her testet jeg hjertefilteret mitt. Sweet!!

 

 

Jeg fikk dekorere suiten med kjoler og smykker. Vi var i Mikadosuiten på Grand som tydeligvis har blitt pusset opp siden sist jeg var der. Nå var temaet lilla i alle sjatteringer og passet perfekt som setting for kvelden vår. Hva var da mer passende enn å teste det lilla filteret? Nerd!

 

 

Hadde med kjole for å fiffe opp Anne Brith litt. Jeg hadde lovet henne denne for jobben hun gjorde i forbindelse med butikkåpningen min i oktober.

 

 

 Ser det ikke jentete og gøy ut? Stoorkoste meg!!

 

Lene Orvik kastet glans over kvelden. så hyggelig å bli kjent med henne. Her i bukse fra hennes BikBok kolleksjon. Love it!

 

 

Tydelig fargetema for kvelden

 

 

 Beste trioen dere har sett? En fin bukett dyktige, hardtarbeidende og sprudlende jenter

 

Å Anne Brith! Jeg har blitt så glad i deg på den korte tiden jeg har kjent deg!! Håper vi kan finne på masse tull i fremtiden

 

Lene Orvik leker Cinderella i en Cecilie Melli kreasjon. Jeg dauer, så fin hun var!!
Tone Lise salongen var tilstede og fikset neglene våre og satte på oss øyevipper. Sjekk de kule neglene til Helene! Jeg ble overtalt til å sette på vipper…

Har aldri prøvd det før og var i overkant skeptisk. Hadde en teori på at fake vipper ikke mixer bra med rynker. Mente at vippene ville framheve rynkene rundt øynene, og det vil vi jo ikke. Men jeg ble positivt overrasket da jeg så det ferdige resultatet. Ikke så ille, faktisk!

 

 

 Sånn ble det! Og så måtte jeg hjem og legge meg for uken har vært den travleste på lenge, med en sønn på sykehus med skadet rygg og ei lita tulle med omgangssyke. Ikke mye søvn på mor som må passe på alle sine små, men da er det ekstra stas å få gjøre sånne hyggelige ting som dette. Tusen tusen takk til alle som stilte opp!!

REAL BRIDE WANJA

WANJA Beverly Beautiful Wanja choose the Beverly gown from Claire Pettibone for her wedding day, and she was stunning in

LES MER »

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.