cm-logo-300

Cecilie Melli Vår-Sommer 2011

Sist uke var Cecilie ferdig med kolleksjonen for Vår-Sommer 2011. Sommerkolleksjonen er inspirert av nostalgiske fotografier og skuespillerinnen Katharine Hepburn. I en tid da alle var kledd i pene kjoler og skjørt, troppet Hepburn opp i buksedresser og loose-fit topper. Likevel var hun en av de heiteste skuespillerinnene i Hollywood og har blitt et anerkjent moteikon for sin rebellske stil. Designeren har også brukt et knippe gamle fotografier som ramme rundt kolleksjonen. Fotografiene har et falmet rosa skjær og viser rødstripete parasoller, gamle fiskebåter og lave murhus som forsvinner ut i havet. Damene er kledd i fjonge og glamorøse sommerplagg i den lune havbrisen, og bildene gir assosiasjoner til små italienske landsbyer og døsige sommerdager.
Kolleksjonen består av noen korte og flere lange silkekjoler, løse shortser og lette jakker i silke. Cecilie bruker tofarget chiffon og funky marmorert silkeorganza for å bryte opp den ellers lavmelte fargeskalaen i dus fersken, dueblå og rustrød.
 
Flere bilder følger!
 

REAL BRIDE WANJA

WANJA Beverly Beautiful Wanja choose the Beverly gown from Claire Pettibone for her wedding day, and she was stunning in

LES MER »

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.