Cecilie Melli julekalender 20. desember 2010

 In Articles
På butikken vår på Bislett har vi en ganske fancy kalkulator. Tror nesten alle kommenterer den?! Den er nemlig ikke så diksret…
Men hva er det som er så spesielt med den?
Recommended Posts
Showing 17 comments
 • Gerts

  Hei Cecilie 🙂 Jeg er en stor fan av deg og dine herlige kreasjoner! Ikke minst denne superartige julekalenderen! Minuset mitt er at jeg bor i BERGEN, og synes at det er kjempedumt når julekalenderen inneholder trivia som fans utenfor Oslo ikke har noen forutsetning for å finne svaret på! Man kan jo ikke søke opp info om kalkulatoren på Bislett på Facebooksiden din, bloggen eller google.. 🙁 Sår hilsen fra meg.. 😉

  Ps: Skulle jeg tippe, så tror jeg den er fylt med de deiligste krystaller og detaljer 🙂 Cecilie-Melli Style!!

 • iden jeg bor i Bergen og benytter meg stort sett av web butikken din, var dette vanskelig å besvare. Farge på genser til butikkmedarbeider var greit, da tok vi bare research pr telefon, men det tørr vi ikke nå siden det er MIDT i siste innspurt før jul 🙂 Men tenker meg at enten det er en gedigen kalkis fra 60 tallet, eller en fancy smancy du har designet som er stor, rosa og med masse bling bling og swarovskikrystall stener på!

 • Tuppe

  Du har en stor fanklubb utenfor Oslos grenser. Jeg bor i Stavanger, og må også bare gjette på denne…

  Jeg ser for meg en stor kalkulator pyntet med Swarovskikrystaller i de nydeligste farger =)

 • Cecilie Melli

  Gjetting er ikke så dumt det heller;) Kom igjen folkens! Kjør på med gjetting om dere ikke har sjansen til å stikke innom. Eller finn på andre måter å finne ut av det på. Kjempegøy den dagen folk ringte både Bislett og Nedre Slottsgate for å finne ut hvilken farge May Britt hadde på genseren.

 • Mia M.

  Jeg har dessverre heller ikke mulighet til å stikke innom, så det blir gjetting fra meg også. Det første som falt meg inn, var at den er STOR. Og at knappene er av glitrende diamanter, krystaller e.l. Skikkelig glamorøs med andre ord 🙂

 • MAYA //

  Hehe! Da maa nesten jeg og hive meg paa gjettingen selv om jeg bor i London og studerer (og har for tiden fingrer og taer krysset for at jeg skal komme meg hjem til jul i dette snokaoset som Britene sliter litt med aa faa dreisen paa!!!). Lillesoster som studerer i Oslo derimot, har faatt streng beskjed om hva jeg onsker meg til jul: hva som helst av Cecilie Melli smykker, ringer og oredobber! :))) Kalkulatoren er enten RETRO alla telefoner med rund skive (dog jeg er litt usikker pa hvordan en kalkulator i samme stil vil se ut..), gjerne lysegronn eller lyseblaa, eller saa er den fyllt med fine smaa "diamanter" i ekte Cecilie Melli stil!

  Ha en fin dag!
  May-Hilde

 • LaLana

  Stor kalkulatoren med diamanter på!

 • Anonym

  Jeg må også tippe,og ser for meg den er stor i knæsj farge med stener på? Skal så absolutt innom butikken neste gang jeg får mulighet til å dra til Oslo! :o) skjønner det ikke bare er smykker og klær som er verdt å få med seg 😛
  -susanne røed-

 • Martine

  Tipper en glamorøs kalkulator med diamanter/krystaller/stener! 🙂

 • Anonym

  Jeg må også bare følge etter å tippe siden jeg ikke heller bor i Oslo! Skulle mer enn gjerne kommet innom, men går desverre ikke siden jeg bor i Kristiansand (kommer alltid innom når jeg er i Oslo)! Men jeg ser for meg en fantastisk kalkulator i knall rosa med blingbling på. Skulle egnetlig gjerne hatt en slik selv også…;) Fortsett med alle de nydelige tingene dine, så fortsetter vi alle å følge med på hva du gjør!!
  Ønsker dere alle i butikkene en kjempe fin jul!!
  Kathrine

 • Serine

  Bor i Trondheim, så jeg aner heller ikke, men siden mange legger merke til kalkulatoren er den sikkert litt stor og matcher resten av butikken, kanskje med glitrende stener eller noe i den duren 😉

 • Anonym

  Hei, jeg bor på Jæren så det vet jeg IKKE! 🙂 Men skal jeg gjette?
  Jeg tror den er rosa, med diamanter…men du er også typen til å overraske grundig – så kanskje den er sort med leopardmønster eller nagler?? Med en rose i tyll?

  Tvi tvi til meg..

  smotland@hotmail.com

 • Nina

  Jeg må gjette jeg også, skulle gjerne tatt turen innom for å se, men ligger med en gipset fot – kommer ikke langt i dette snøværet! 😉

  Hmm, jeg tipper en stor kalkulator med krystaller og diamanter som blinker glamorøst 😉

  Håper jeg har gjettet riktig! ;);)

  Hilsen fra Nina Haanes

 • Hildegunn

  Jeg tror kalkulatoren er ganske stor, rosa og med tigerklistremerker på. Akkurat slik som kalkulatorer skal være;)

  Hildegunn

 • Tipper bling bling all the way på kalkisen – mn vil egentlig helst at Nina med gipset fot skal vinne!

 • JEg håper virkelig du poster et bilde av den i morgen, Cecilie…. har grublet på den i hele dag :-)))))

 • Julie S

  Hmm… stor bling kalkulator med masse stener og diamanter som glitrer 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro