Cecilie Melli Bride 2012/ Brudekjoler 2012

 In Articles

Oda Berby photo
Model: Kaja/Idollooks
Hair make up: Elisa/L’Oreal
Styling: Cecilie/Kirsti Hove Steffensen
Location: Havekolonien til Oda
Recent Posts
Showing 8 comments
 • Anonym

  Helt nydelige bilder!!! Synnøve 🙂

 • Nydelig, som alltid!

 • Sister Golden Air

  Så vakre! Akkurat den stilen jeg ser for meg på meg selv:)

 • Cecilie Melli

  Tuuuuusen takk folkens!! Det varmer mitt hjerte!

 • Anonym

  Hei!:-)

  Sukk, så utrolig vakre!! Jeg kommer snart for å prøve – og bestille en av brudekjolene dine. Men vil vente til jeg har sett og prøvd den nye kolleksjonen, blir det brudeshow og er de nye kjolene utstilt i butikken?

 • Anonym

  Fantastiske kjoler, men skulle gjerne visst prisen på de så jeg vet om de står til budsjettet mitt eller ikke… 🙂

 • Cecilie Melli

  Hei Anonyme! Det blir ikke noe show desverre. Skal legge ut flere bilder av kjolene på nettsiden med priser etterhvert. Har så mye å gjøre…

 • Tone

  Hei Cecilie,

  Nydelige kjoler!!! Jeg lurer også på prisene og lurer også på om du syr brudekjoler på bestilling? Jeg har noen bilder på hva jeg ønsker meg, men det er ikke å få tak i her i landet så det hadde isåfall vært interessant og se/høre med deg om hva du kunne gjort med det for å få det slik jeg ønsker meg.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro