Carefully Collected x Cecilie Melli

Skal du kjøpe deg brudekjole?

Jeg har en nyhet som jeg ikke har delt her, men som ikke er så nyhet lenger:

Jeg har inngått et samarbeid med verdens nydeligste brudesalong i Drøbak, Carefully Collected drevet av fantastisk dyktige Lise og Nina.

Det hele startet med at jeg oppdaget at de hadde second hand kjoler fra meg som de solgte videre for mine tidligere kunder. Det var lurt, tenkte jeg.

Så da tok jeg kontakt og lurte på om de ville ha mere av mine kjoler. Jeg hadde jo stativ på stativ med prøvekjoler fra min egen salong som jeg akkurat hadde lagt ned. Ingenting ville gledet meg mer enn om kommende bruder ville benytte seg av muligheten til å få seg en pent brukt brudekjole. Det føltes så riktig og viktig det de gjorde. En brudekjole brukes jo kun noen timer. Det ville føles så fin tom kjolene jeg har laget fikk flere brukstimer og lenger levetid om man kan si det sånn.

Brudesalong i Drøbak med second hand brudekjoler

Da jeg kom inn i studioet deres var jeg solgt! Det er det vakreste og luneste lokalet jeg noen sinne har sett og opplevd!

Da de ved en senere anledning lurte på om det fantes muligheter for at jeg kunne sy flere kjoler av de mest populære modellene var det ikke tvil i mitt sinn!

I said YES! Hihi..

Og sånn ble det til at jeg nå er her sammen med Lise og Nina hver fredag og server kommende bruder på jakt etterden perfekte kjolen. Enten ved at jeg lager en helt ny kjole til dem, eller at de finner seg en allerede pent brukt modell som jeg kan tilpasse og utføre litt rettesøm og andre tryllekunster på, slik atden sitter som den skulle være laget spesielt til dem.

De skriver på nettsiden sin:

Studioet har åpent for drop-in på onsdager kl. 10–16, torsdager kl. 10–16 og fredager kl. 10–16

Nå også åpentfor booking torsdag 16–19:30 lørdag og søndag 10–15

Ønsker du å prøve kjoler koster dette 350 kr ved drop-in, men du kan også booke privat prøvetime og ha hele studio for deg selv sammen med oss. Ved privat time, se vårt bookingskjema.

Privat prøvetime koster 450 kr.

Flower Love

Det er ingen hemmelighet at vi ELSKER å bruke blomster på brudekjolene våre, vi kan rett og slett ikke få

LES MER »

REAL BRIDE WANJA

WANJA Beverly Beautiful Wanja choose the Beverly gown from Claire Pettibone for her wedding day, and she was stunning in

LES MER »

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.