Åpning av Cecilie Melli Equipering

 In Articles
Photo Ann Kristin Engebakken
Location Nedre Slottsgate 15
Nå er den nye butikken godt i gang (- vel, kanskje noen barnesykdommer enda…). Den ligger på andre siden av veien for H&M og Steen & Strøm, så de som ikke har funnet veien enda: se etter rosa og svarte ballonger! Vi har de noen dager til i alle fall… Eller kanskje vi alltid burde ha de? ballonger er jo ganske gøy. Hva syns du? 
Her er litt bilder fra pressefesten og første åpningsdag. Tusen millioner takk til alle som har vært med på å gjøre dette til en realitet. Dere vet hvem dere er!
Vi har masse basisvarer som  Berry øredobbene, Snipp og dråpesmykker i hus. I tillegg har vi fått inn noen få kame-og ponnismykker, påfuglbrosjer og påfuglarmbånd. Høstnyhetene har strømmet til: ringer, tigerbrosjer, silkeskjerf i nydelige høstfarger og klokkesmykker. Noe for enhver smak. Innerst i lokalet har vi en liten stue hvor slitne kjærester, tanter og fedre kan slappe av med en bok. 🙂
Velkommen!
Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Sus

    Gratulerer!! Butikken ser strålende ut, stas å være tilbake hvor det hele begynte? (Bare i enda mer fab lokaler!). Jeg føyer til Cecilie Melli silkeskjerf på ønskelisten.. Og JA til ballonger hver dag 😀

  • Cecilie Melli

    Takk Sus!!! Uheldig at du ikke var der. har tatt med de fine silkesjalene opp i Theresesgate så bare stikk innom. Ballonger er gøy!!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro