Ambassade, vennefest eller hageselskap ved sjøen?

 In Articles
Mange lurer på hvordan prosessen er ved bestilling av Cecilie Melli kjole. Det begynner jo å nærme seg disse tider! Selv om det er vanskelig å forestille seg sommerbryllup akkurat nå, er det lurt å være ute i rimelig tid. En grei pekepinn er å ta kontakt med oss rett over nyttår. Da har man fortsatt ganske god tid, og unngår samtidig julerushet.

Her er litt info og noen tips om hvordan en brudetime hos Cecilie Melli er og hva man bør forberede på forhånd. Har skrevet litt om det i tidligere blogginnlegg, men det er en liten stund siden…
På en brudetime hos Cecilie Melli er det viktig for oss å finne ut hva din kjoledrøm er og hvilken kjole som passer best til deg. Det finnes mange muligheter!
Skal du danse mye kan en kort kjole være både praktisk og gøy. Eller ønsker du en kjole som dekker skuldrene kan brede stropper eller sjal være en mulighet. Vil du være romantisk uten å bli for “brudete”, kan slør som tas av etter vielsen være et åkey “kompromiss”.

Vi kan tilby deg hele brude-outfiten: drømmekjole, sko man kan danse i, passe romantisk slør, klassiske smykker og en lun jakke til å ha over skuldrene ettersom festen dras ut i de sene nattetimer.

For å få mest mulig ut av brudetimen når du er hos oss, kan det være greit å forberede et par ting på forhånd.
Det viktigste er å sette av tiden slik at man får prøve i ro og mak. Slik kan vi også veilede deg best mulig. Få bestemor til å passe lillegull eller avspaser et par timer fra jobb.
Mor, svigermor, tanta, bestemora, veninna, kusina, nabokona – alle har nok en mening om hvordan kjolen din bør være. Det beste er kanskje å ta med forloveren eller en venninne som kjenner deg godt og vet hvilket type uttrykk du ser etter – og husk å spandere en deilig lunsj etterpå.
I nærheten av butikken vår på Bislett i Oslo anbefales den søte betjeningen på Kaffebrenneriet, nice thaimat på Tasty Thai eller en finfin salat på the Laundromat. En svipp innom Pur Norsk oppi gata anbefales også.
Ta gjerne med et par BH’er for best mulig inntrykk. Det bør være en med stropper som gir normalt godt hold og en stroppeløs – gjerne hudfarga/hvit.

Det anbefales å bestille brudetime på forhånd. Hvis du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon om når dette bør gjøres i forhold til når du skal gifte deg, eller du ønsker mer informasjon om bestillingsprosessen, så ring oss gjerne. Telefonnr til Cecilie Melli avd Bislett er 952 10 141.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to learn about our exclusive items and special promotions.

Select your currency
NOKNorwegian krone
EUR Euro